El proper 24 de maig Tomeu Penya treurà el seu nou treball discogràfic sota el nom “Sa vida són dos dies”.

Constarà de dotze cançons que recullen l’ampli ventall d’estils del Tomeu que, en els cinquanta anys de trajectòria, ha transmès en més de trenta discos publicats i en els centenars de concerts oferts cada any a les Illes i a Catalunya.

Els temes que sempre parla Tomeu Penya, com la seva terra, la pagesia o els costums de Mallorca seran els protagonistes del cd amb una lletra sempre divertida i picaresca tant característic del cantautor mallorquí.

Destacar també la portada del disc on veiem una foto d’un jove Tomeu que poca gent
havia vist fins ara: amb 18 anys, sense barret ni ulleres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Torna a l'inici