Tomeu Penya aconsegueix fer un altre SOLD OUT en un nou concert a Catalunya.

El 4 de febrer Tomeu Penya aterrarà a Vilafranca del Penedès en el Festival Musicveu amb les entrades exhaurides.

El Festival Solidari Musicveu arriba als seus deu anys amb una gran festa de la música que es prolongarà durant set mesos i que seguirà mantenint el seu segell solidari. Una de les actuacions estrella és el concert de Tomeu Penya el 4 de febrer a l’Auditori Fòrum Berger de Vilafranca del Penedès. Un concert que ja ha fet SOLD OUT, i això és doble alegria ja que tots els fons recaptats enguany aniran destinats a la investigació de l’ELA a l’Hospital de Bellvitge i han detallat què és l’esclerosi lateral amiotròfica, amb la col·laboració destacada de la Fundació Catalana de l’ELA i l’Associació Catalana de l’ELA.

Gràcies a totes i tots per fer possible aquest Sold Out tant especial i necessari <3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Torna a l'inici