Tomeu Penya ha presentat els 3 primers senzills del que serà el seu projecte discogràfic d’enguany.

BANASTRES: Banastres representa la part artística del Tomeu més engrescador, ritmes i tornades que t’entren fàcilment i no et deixen de donar voltes pel cap, com ell diu: són males d’aturar quan comença el sarau, tots junts som banastres… banastres tots som, tots som, tots som… Una cançó que ja ha estrenat en els seus recitals i a una gira mediàtica per Catalunya i per Illes Balears

Escolta Banastres: https://open.spotify.com/album/4CHx7OXBg9XZ7MIGB30deb

PEDRA FOGUERA: La visió musical més romàtica de Tomeu, ja que “Pedra foguera” és una havanera, un estil que Tomeu broda de manera molt propera, amb records íntims i de moments viscuts especialment a la Colònia de Sant Jordi. Així Cala Galeota, els seus racons, com el far i les roques, juntament amb en Tomeu i la seva “Pedra Foguera,”es converteixen en els protagonistes d’un videoclip que aprofita l’ambient marítim d’aquest paratge on l’illa de Cabrera apareix com a teló de fons.

Escolta Pedra Foguera: https://open.spotify.com/album/5IoaUzinCKZQaJIf3XfyP1

A CAMPOS: Aquesta cançó ens fa recordar els inicis de Tomeu de fa quaranta anys, on va incorporar els ritmes méstradicionals del folklore mallorquí, així les Jotes i les mateixes que formen part del seu món musical personal i del seu habitual repertori estan de nou presents en aquesta cançó dedicada al poble de Campos. A Campos a Campos a Campos hi tenc un trosset de terra, on toc sa guitarra i sa al·lota
també!
Tomeu Penya cent per cent! Escola

A Campos: https://open.spotify.com/album/5JE0arrJvoXSeqzHh5javF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Torna a l'inici